U bent in de demo omgeving voor werkgevers

Welkom bij Zwitserleven!

Kiest u voor een pensioenregeling binnen de nieuwe generatie pensioenproducten van Zwitserleven dan beschikt u straks over een moderne website.

Beheer van de pensioenregeling
Deze website geeft u helder inzicht in de pensioenregeling. En biedt u veel mogelijkheden voor het beheer van de pensioenregeling. Bijvoorbeeld het doorgeven van nieuwe deelnemers of salariswijzigingen. Veel wijzigingen hoeft u zelfs niet meer door te geven. Deze wijzigingen ontvangen wij automatisch via de gemeenten (GBA). Denkt u daarbij aan overlijden, geboorte, huwelijk en adreswijzigingen. De doorgegeven wijzigingen worden meteen verwerkt in de administratie. Wijzigingen op initiatief van de werknemer, zoals het wijzigen van de beleggingen of een dekking toevoegen gaan voortaan ook rechtstreeks via de website van de werknemer. Dat bespaart u tijd.

Inzicht in uw pensioen
Daarnaast biedt mijnpensioen.zwitserleven.nl u altijd duidelijk zicht op uw pensioengegevens Denk hierbij aan:
- de pensioenopgaven van deelnemers bekijken, downloaden en printen:
- het openstaande saldo met de daarbij horende facturen;
- premiespecificaties exporteren naar Excel

Berichtenbox
Tenslotte noemen we nog de berichtenbox. De berichtenbox is uw online postbus. U ziet hier de doorgevoerde wijzigingen en verzoeken aan u. U ziet in één oogopslag welke berichten ter informatie zijn en welke berichten vragen om een actie van u. Zo kunt u bij een bezoek aan de website alles efficiënt afhandelen.

< Terug naar nieuwsoverzicht